Stoiximan MVP ο Σεκού Σισέ (βίντεο)

Stoiximan MVP ο Σεκού Σισέ (βίντεο)

Το βραβείο του Stoiximan.gr MVP για το παιχνίδι με την Αλκή κέρδισε ο Σεκού Σισέ, ο οποίος σκόραρε στον συγκεκριμένο αγώνα και ήταν γενικά ένας από τους πιο δραστήριους ποδοσφαιριστές μας στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής:

Για την ανάδειξη του ως Stoiximan MVP:

«Είμαι χαρούμενος που αναδείχτηκα Stoiximan MVP στο παιχνίδι με την Αλκή, καθώς επανήλθα στο αρχικό σχήμα μετά από περίπου 6 εβδομάδες και βοήθησα με το γκολ μου ώστε να φτάσει η ομάδα στην νίκη».

Για τον αγώνα με την Αλκή:

«Ήταν δύσκολο το παιχνίδι με την Αλκή και θεωρώ πως κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Σε τέτοιου είδους αγώνες όταν δεν σκοράρεις γρήγορα τα παιχνίδια γίνονται ακόμα πιο δύσκολα και αυτό φάνηκε καθώς η Αλκή είναι μια αρκετά καλή ομάδα. Παρά το γεγονός πως μείναμε πίσω στο σκορ πάντως δεν χάσαμε την συγκέντρωση μας και πρώτα με το δικό μου γκολ και ακολούθως με τέρμα του Αράζ πήραμε την νίκη».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για τη συνέχεια. Μπορεί ο Άρης να μην είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο αλλά όπως έχουμε δει η κάθε ομάδα που αγωνίζεται με την Ανόρθωση παλεύει και δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Από την δική μας πλευρά μοναδικός στόχος στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω στον κόσμο της Ανόρθωσης είναι να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας και να συνεχίζει να την στηρίζει με τον ίδιο τρόπο που το κάνει όλο αυτό τον καιρό».

Σχετικά Νέα