«

»

Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης ο Γκόικο Κάτσαρ (δηλώσεις)

katsar

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Σέρβο μέσο Γκόικο Κάτσαρ. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας, αποτελώντας έτσι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.

Ο Γκόικο Κάτσαρ αμέσως μετά τις υπογραφές παρέθεσε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας www.anorthosisfc.com.cy.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες του σκέψεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και ευελπιστώ  πως αυτή η χρονιά θα παραμείνει αξέχαστη».

Για τους λόγους που πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στην ομάδα μας:

«Βρισκόμουν για έντεκα χρόνια στη Γερμανία και έψαχνα κάτι καινούριο. Ήρθα λοιπόν στην Κύπρο, είδα το γήπεδο, γνώρισα τους ανθρώπους της Ανόρθωσης και τους νέους μου συμπαίκτες, όλα αυτά  λοιπόν συνηγορούσαν πως πρόκειται για τη σωστή απόφαση, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα».

Για το τι θέλει να πετύχει αγωνιζόμενος με το Φοίνικα στο στήθος:

«Κατ” αρχάς θέλω να είμαι υγιής για να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Γνωρίζω πως είναι μεγάλες οι απαιτήσεις του Συλλόγου και θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να τις δικαιώσω».

Για το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας:

«Θα ήθελα να τους ζητήσω να βρίσκονται στο πλευρό μας και από την δική μου πλευρά υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Invalid Displayed Gallery

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someonePrint this page