Pre Game: Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη στην έξοδο στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Pre Game: Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη στην έξοδο στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Την Πάφος FC εκτός έδρας (1/9, 20:00) θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ομάδα μας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Προπονητής της Πάφου FC είναι ο Σκωτσέζος Στίβεν Πρέσλι, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της από την περσινή περίοδο. Η Παφιακή ομάδα τερμάτισε στη 10η θέση την περσινή σεζόν σε σύνολο 36 αγώνων, πετυχαίνοντας 11 νίκες, την ίδια στιγμή που 9 αγώνες της έληξαν ισόπαλοι ενώ γνώρισε και 16 φορές την ήττα. Πέτυχε 36 γκολ ενώ δέχτηκε 51.

Όσο αφορά τη προετοιμασία της δικής μας ομάδας, στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης ο Λαβόρδε ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και έτρεξε ατομικά ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Κοφί. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με απογευματινή προπόνηση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Λεόντιος Τράττου με βοηθούς τους Χαράλαμπο Γεωργίου και Κυριάκο Κυριάκου. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Τιμόθεος Χριστοφή και παρατηρητής διαιτησίας ο Ανδρέας Γεωργίου.

Σε παιχνίδι που έγινε στο Παφιακό την περσινή σεζόν στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta 2017-18 η ομάδα μας κέρδισε με 1-0, με τον Καρλίτος να χρίζεται σκόρερ, πετυχαίνοντας ένα από τα ομορφότερα τέρματα της περσινής σεζόν.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα:

Σχετικά Νέα