Pre Game: Στο Μακάρειο Στάδιο με μοναδικό στόχο τη νίκη

Pre Game: Στο Μακάρειο Στάδιο με μοναδικό στόχο τη νίκη

Την Δόξα εκτός έδρας (26/8, 19:00) θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, με τον στόχο να είναι αδιαπραγμάτευτος και να μην είναι άλλος από την νίκη.

Προπώληση με Δόξα

Προπονητής της Δόξας είναι ο Λούκας Χατζηλούκας, ο οποίος παραμένει στο πάγκο της από τη περσινή περίοδο. Η ομάδα της Κατωκοπιάς τερμάτισε στην 9η θέση με 46 βαθμούς τη περσινή σεζόν σε σύνολο 36 αγώνων, πετυχαίνοντας 14 νίκες, την ίδια στιγμή που 4 αγώνες της έληξαν ισόπαλοι ενώ γνώρισε και 18 φορές την ήττα. Πέτυχε 54 τέρματα ενώ δέχτηκε 63.

Όσο αφορά τη προετοιμασία της δικής μας ομάδας οι Λαβόρδε, Πράνιτς και Σισέ ακολούθησαν ατομικό τρέξιμο στην προπόνηση της Πέμπτης και οι πιθανότητες να βρίσκονται στην αποστολή δεν είναι με το μέρος τους, με δύο απογευματινές προπονήσεις να απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιώργος Νικολάου με βοηθούς τους Μάριο Δημητριάδη και Ευαγόρα Ευαγόρου. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Αβραάμ Τσούκκας και παρατηρητής διαιτησίας ο Μάριος Τσαγγάρης.

Σε παιχνίδι που έγινε στο Μακάρειο Στάδιο τη περσινή σεζόν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta 2017-18 η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 0-0 με την Δόξα χάνοντας σωρεία ευκαιριών.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα:

Σχετικά Νέα