Τοποθέτηση για δημοσιεύματα

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Εταιρείας

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, επιθυμεί να τοποθετηθεί σχετικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τις συμφωνίες της ομάδας, με τους συνεργάτες της.

Ξεκαθαρίζεται λοιπόν ότι, πριν το ξεκίνημα της περσινής περιόδου 2017-18 υπογράφτηκε συμβόλαιο συνεργασίας με την Cablenet ως μεγάλος χορηγός, διάρκειας 2 σεζόν (2017-18 και 2018-19) που προνοεί συν τοις άλλοις διαφήμιση της εταιρείας στο μπροστινό μέρος της εμφάνισης. Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και για τις μετέπειτα σεζόν 2019-20 μέχρι και 2023-24 με πιο ενισχυμένο ποσό χορηγίας ανά σεζόν.

Ανεξάρτητα απο την αλλαγή στην τηλεοπτική στέγη που θα ισχύσει από την επερχόμενη περίοδο 2019-20 και για πέντε ποδοσφαιρικές περιόδους, τα έσοδα αυτά είναι κατοχυρωμένα και δεν τίθεται κανένα θέμα οικονομικής ζημίας προς τον Σύλλογό μας.

Απο ‘κει και πέρα, ως εταιρεία που έχουμε ως περιουσιακά στοιχεία, ένα δικό μας γήπεδο και δυνατούς συνεργάτες να συνεργαστούμε, δεν θα μπορούσαμε να μην εκμεταλλευτούμε αυτά τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα για εξεύρεση επιπρόσθετων συμφωνιών με αμοιβαία οφέλη για όλους, κάτι το οποίο συνεχώς θα αναζητούμε.

Δεν ισχύει το γεγονός ότι υπήρξε ποτέ συμφωνία με την Εταιρεία Stoiximan ως μεγάλου χορηγού, μία συμφωνία η οποία θα λειτουργούσε μόνο, ως διευκόλυνση στον ήδη Μεγάλο μας Χορηγό Cablenet.

Λειτουργούμε με υψηλότερο γνώμονα τις ηθικές μας αξίες και η καταπάτηση συμφωνημένων όρων απο την μεριά της Στοίχιμαν, μας φέρνει αντίθετους, ώστε να σταματήσουμε κάθε είδους συνεργασία.

Μας γεννάει απορίες που το θέμα πήρε δημοσιότητα χθες, ενώ οι διαπραγματεύσεις έχουν σταματήσει πριν και από τους ευρωπαικούς μας αγώνες.

Σχετικά Νέα