Ξεκίνημα με «διπλό» επί της Δόξας (βίντεο)

Ξεκίνημα με «διπλό» επί της Δόξας (βίντεο)

Το γκολ του Μπέκα Μικελτάντζε στο 82ο λεπτό ήταν αρκετό για να χαρίσει μια δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα μας, στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Δόξα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Η Ανόρθωση αν και μπήκε κάπως μουδιασμένα στο παιχνίδι, στη συνέχεια του αγώνα βρήκε τα πατήματα της και έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες, τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο για να πετύχει κάποιο γκολ ενώ την ίδια στιγμή κρατούσε σε πολύ καλά επίπεδα την αμυντική της λειτουργία.

Τελικά το τέρμα ήρθε στο 82ο λεπτό, με τους Πράνιτς και Μικελτάντζε να αποδεικνύονται «χρυσές» αλλαγές, καθώς ο Κροάτης μέσος έδωσε την ασίστ στον Γεωργιανό επιθετικό, ο οποίος με τη σειρά του έστειλε τη μπάλα με υποδειγματικό πλασέ πάνω από το Γκρεμσλ, πετυχαίνοντας και το νικητήριο γκολ.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας η Πάφος FC, το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:

40233539_2250299031664042_3644631280844275712_o

Δημήτριου, Εγγλέζου, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Στρούνα, Κάτσαρ (Μικελτάντζε 56′), Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος, Σισέ, Ντούρις

*Ο Φιλγκέιρας τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της προθέρμανσης και την θέση του κάτω από την εστία πήρε ο Δημητρίου.

Κίτρινες:

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Δημητρίου:

«Είμαι ευχαριστημένος που αγωνίστηκα. Είμαι χαρούμενος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Από τη στιγμή που ήμουν εδώ με τον Μάριο, ένα σενάριο ήταν ότι μπορώ να παίξω. Έπρεπε να ήμουν ήρεμος και αγωνίστηκα. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά αυτή η νίκη. Βοηθά πολύ στο παιχνίδι η παρουσία των Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο. Σου δίνουν συμβουλές. Θέλω να αναδειχθώ στην Ανόρθωση».

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με νίκη και είναι πολύ σημαντικό, ειδικά γιατί ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα που είχε πολλά κίνητρα και ήταν πολύ οργανωμένη και επικίνδυνη. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είχαμε κακά νέα με τον τερματοφύλακα. Επηρέασε την ομάδα και χάσαμε κάπως τη συγκέντρωση μας. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στο νεαρό τερματοφύλακα που είχε αυτοπεποίηση και έκανε καλά την δουλειά. Κάποια πράγματα μου άρεσαν, κάποια δεν μου άρεσαν. Αλλά νομίζω φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Μπορέσαμε να σκοράρουμε μόνο ένα γκολ αλλά ήταν νικητήριο εκτός έδρας σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Εύχομαι κάθε καλό στην Δόξα»

Τι του άρεσε και τι δεν του άρεσε:

«Στο ξεκίνημα της σεζόν είναι φυσιολογικό μια ομάδα να χρειάζεται λίγο χρόνο να φτάσει στο 100%. Μου άρεσε πολύ που οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν μέχρι το τέλος και σε ένα δύσκολο παιχνίδι βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Από την άλλη επιτρέψαμε στον αντίπαλο να απειλήσει. Δεν θα έλεγα ότι έφτιαξαν καθαρές ευκαιρίες αλλά κάποιες φορές πριν την τελική προσπάθεια υπήρχαν κάποιες δύσκολες καταστάσεις και αυτό δεν μου άρεσε. Ξέρω την κατάσταση των παικτών μου, δεν παραπονιέμαι. Ο Κάτσαρ χρειάζεται χρόνο, ο Στρούνα έχασε προπονήσεις και δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, ο Πράνιτς χρειάζεται χρόνο, ο Σισέ χρειάζεται χρόνο. Επομένως δεν ήμασταν στην κατάλληλη κατάσταση, αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο»

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

 

Σχετικά Νέα