Επιστροφή στα επιτυχημένα αποτελέσματα με εκτός έδρας επικράτηση (βίντεο)

Επιστροφή στα επιτυχημένα αποτελέσματα με εκτός έδρας επικράτηση (βίντεο)

Επικρατώντας του Απόλλωνα με 2-1 στο Τσίρειο Στάδιο,  η ομάδα μας επέστρεψε στα επιτυχημένα αποτελέσματα, φτάνοντας έτσι στους 9 βαθμούς. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Μίχαλ Ντούρις.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα μας, καθώς λίγο μετά την συμπλήρωση του 1ου λεπτού μπήκαμε μπροστά στο σκορ, με τον Ντούρις να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Βάλε, έπειτα από σουτ του Ράγιος έξω από την περιοχή και με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-0.

Αντίδραση έβγαλε ο Απόλλωνας μετά το γκολ που δέχτηκε, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες για ισοφάριση την ίδια στιγμή που η ομάδα μας ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη κάθε φορά που κέρδιζε την μπάλα και έφτανε κοντά στην περιοχή των γηπεδούχων. Σε μια από αυτές τις στιγμές η μπάλα έφτασε στον Εγγλέζου από τα αριστερά, με τον Κύπριο μεσοεπιθετικό να βγάζει μια γλυκιά μπαλιά μέσα στην περιοχή και τον Ντούρις και πάλι να κερδίζει από κοντά τον Βάλε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Το 2-0 όπως διαμορφώθηκε από το 33ο λεπτό ήταν και το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.

Με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε η Ανόρθωση το παιχνίδι μπήκε στο β’ μέρος και ο Απόλλωνας καθώς μόλις στο 48ο λεπτό κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Μάγκλιτσα να σκοράρει από κοντά με κεφαλιά και με εξουδετερωμένο τον Δημητρίου από την φάση που προηγήθηκε. Μέχρι και το τέλος του αγώνα ο Απόλλωνας έψαξε την ισοφάριση χωρίς αυτή όμως στο τέλος να έρθει, παρά το γεγονός πως έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά και λόγω του ότι οι ποδοσφαιριστές μας παρέμειναν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο αμυντικό πλάνο που με το σφύριγμα της λήξη έδειξε να αποδίδει καρπούς.

Πως ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας:

45375389_2348114391882505_2474116580875698176_o

Δημητρίου, Μπεσάτ, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Στρούνα, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος, Λαβόρδε (Εγγλέζου), Κατσαράβα (Σισέ), Ντούρις (Κοφί)

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέπελ:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχαμε μεγάλη πίεση σαν σύλλογος μετά από τα άσχημα αποτελέσματα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, σκοράραμε δυο γκολ αλλά μετά φοβηθήκαμε ότι δεν θα κερδίσουμε. Έπαιξε πολύ καλά ο αντίπαλος. Στο τέλος της ημέρας καταφέραμε να κερδίσουμε και είμαι πολύ χαρούμενος. Κερδίσαμε ένα ποιοτικό αντίπαλο».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα