Επώδυνη εκτός έδρας ισοπαλία (βίντεο)

Επώδυνη εκτός έδρας ισοπαλία (βίντεο)

Στο ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο την Ομόνοια έμεινε η ομάδα μας, σε αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, ένα αποτέλεσμα που σαφώς δεν αφήνει ικανοποίηση από την στιγμή που χάθηκαν κι’ άλλοι πολύτιμοι βαθμοί στη προσπάθεια που γίνεται για κάλυψη του χαμένου εδάφους.

Κάπως νωθρά μπήκαν στο πρώτο εικοσάλεπτο οι ποδοσφαιριστές μας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κρατούν περισσότερο μπάλα και να είναι πιο επικίνδυνοι στις επιθέσεις τους. Σε μια από αυτές μάλιστα και συγκεκριμένα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Ραμίρες έπιασε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, ανοίγοντας το σκορ.

Το τέρμα αυτό έφερε άμεση αντίδραση από την πλευρά μας, καθώς για το επόμενο 25λεπτο και συγκεκριμένα μέχρι και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα μας είχε το πλήρη έλεγχο του αγώνα και τις πρωτοβουλίες των κινήσεων, με αποτέλεσμα να βρίσκεται διαρκώς έξω από την εστία της Ομόνοιας, δημιουργώντας επικίνδυνες ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή του Λαβόρδε, ο οποίος πέρασε όποιο βρήκε μπροστά του αλλά το πλασέ του κατέληξε ελάχιστα έξω από την εστία του Μεχίας.

Ό,τι δεν έκανε ο Λαβόρδε, το πέτυχε ο Ντουγκλάο, ο οποίος είχε την έμπνευση να δοκιμάσει το πόδι του από αρκετά μεγάλη απόσταση, με την μπάλα να του κάνει το χατίρι και να καταλήγει με μεγάλη δύναμη στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο ίσως το κορυφαίο τέρμα της αγωνιστικής. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στο β’ ημίχρονο η αλλαγή του Πράνιτς, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε, είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί ως ένα βαθμό η εικόνα της ομάδας μας, καθώς ο Στρέπελ αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές στο χώρο της μεσαίας γραμμής που δεν ήταν η φυσική τους θέση. Ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες υπήρξαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να γίνει το 2-1, όπως για παράδειγμα το σουτ του Εγγλέζου έξω από την περιοχή που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μεχίας αλλά και τα διαδοχικά σουτ των Σισέ και Ντούρις που δεν είχαν ωστόσο ευτυχή κατάληξη.

Όσο περνούσε ο χρόνος και το παιχνίδι έφτανε προς το τέλος του, οι ομάδες κοίταζαν περισσότερο να μην δεχτούν κάποιο γκολ παρά να πετύχουν ένα δεύτερο, με αποτέλεσμα το σκορ όπως διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, να παραμείνει μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Πως ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας: 

46749187_2379679058726038_5346627065338658816_o

Δημητρίου, Μπεσάτ, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Στρούνα, Βίκτορ, Πράνιτς (Εγγλέζου 46′), Ράγιος, Μικελτάντζε (Οικονομίδης 89′ ), Λαβόρδε (Σισέ 63′), Ντούρις

Κίτρινες:  Βίκτορ, Ράγιος, Εγγλέζου, Ντουγκλάο

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέπελ: 

«Θεωρώ πως το 1-1 με βάση αυτό που έδωσαν οι δυο ομάδες μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο. Στα πρώτα 15 λεπτά δεν ήμασταν έτοιμοι ούτε όταν κρατούσαμε τη μπάλα, ούτε όταν δεν την κρατούσαμε. Ήμασταν πολύ αργοί. Μετά το γκολ ήμασταν λίγο πιο επιθετικοί και παίξαμε αρκετά καλά κατά τη γνώμη μου. Ελέγξαμε το παιχνίδι και πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Ντουγκλάο. Στο δεύτερο μέρος δυστυχώς χρειάστηκε να κάνουμε την αλλαγή με τον Πράνιτς που δεν ήταν καλό για το δικό μας παιχνίδι. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό αλλά στο τέλος έμεινε το 1-1 και θεωρώ πως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα