Απροσδόκητη εντός έδρας ισοπαλία (βίντεο)

Απροσδόκητη εντός έδρας ισοπαλία (βίντεο)

Στην ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο την Πάφο FC στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, έμεινε η ομάδα μας, αφήνοντας έτσι δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στο βαθμολογικό πίνακα. Την ισοφάριση πέτυχε ο Κατσαράβα ενώ το δεύτερο γκολ της ομάδας μας επιτεύχθηκε με αυτογκόλ από την κεφαλιά του Ντόπβνια.

Εικόνα αγώνα:

Κάπως νωθρά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο τα πρώτα λεπτά η ομάδα μας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί η Πάφος, προσπαθώντας να δημιουργήσει επικίνδυνες προϋποθέσεις μπροστά από την εστία του Δημήτρη. Σε μια από αυτές, στις οποίες μάλιστα προηγήθηκε χέρι του Ράσιτς στο κέντρο του γηπέδου, το οποίο ωστόσο δεν σφυρίχτηκε, η μπάλα έφτασε στο Σιρόκ, αυτός έβγαλε την μπαλιά και ο Σίλντελφεντ στην προσπάθεια να απομακρύνει πριν η μπάλα φτάσει στον Νέμετς πέτυχε αυτογκόλ.

Αυτό το τέρμα λειτούργησε κάπως ως καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι ανέλαβαν το πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και λίγα λεπτά μετά το γκολ που δέχτηκαν ήρθε και η ισοφάριση. Συγκεκριμένα ο Ράγιος εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στη περιοχή και ο Κατσαράβα με κοντινό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους υπήρχαν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να μετουσιωθούν σε γκολ για το 2-1, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι είχαν παθητικό ρόλο και δεν μπορούσαν να απειλήσουν, με αποτέλεσμα το σκορ του ημιχρόνου να παραμείνει όπως διαμορφώθηκε από το 22ο λεπτό.

Με διάθεση να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ μπήκε στο β’ μέρος η ομάδα μας, κάτι που επιτεύχθηκε μέσα από κόρνερ, με τον Ντόπβνια με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας, δίνοντας μας έτσι προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ που δέχτηκαν αναγκάστηκαν να ρισκάρουν, ψάχνοντας την ισοφάριση και χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί βρήκαν το τρόπο να την πετύχουν, όταν ο Ανγκούλο από τα δεξιά έβγαλε μια μπαλιά στο Νέμετς, ο Δημητρίου δεν εκτίμησε σωστά τη φάση με αποτέλεσμα ο Σλοβάκος επιθετικός να στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Το επόμενο 20λεπτο μέχρι και τη λήξη του αγώνα ανήκε αποκλειστικά στην ομάδα μας που έψαχνε απεγνωσμένα το γκολ της νίκης και θα μπορούσε μάλιστα να το πετύχει σε αρκετές περιπτώσεις (κοντινή κεφαλιά Μπέκα, δοκάρι Κατσαράβα μέσα από την περιοχή) την ίδια στιγμή που δικαιούταν και πέναλτι σε χέρι που έγινε από αμυντικούς της Πάφου. Στο τέλος της ημέρας, τόσο η αστοχία των ποδοσφαιριστών μας όσο και η άρνηση του διαιτητή σε ξεκάθαρες φάσεις για πέναλτι να σφυρίξει, είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουμε δύο πόντους, φτάνοντας έτσι στους 20 βαθμούς.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:

48277577_2410310812329529_1892749803394170880_o

Δημητρίου, Αρτυματά, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Βίκτορ, Κοφί (Κάτσαρ), Ράγιος, Μπεσάτ (Μπέκα 75′), Ντούρις, Κατσαράβα

Κίτρινες:  Ντουγκλάο, Κοφί, Βίκτορ (3η)

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέπελ: «Όπως φαντάζεστε δεν είμαστε χαρούμενοι ή ικανοποιημένοι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς δεν ήμασταν στα καλύτερά μας σήμερα. Ο αντίπαλος έκανε τα πάντα ώστε να κάνει το παιχνίδι πολύ δύσκολο για εμάς. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Επίσης ήταν πολύ παράξενο… Τους επιτρέψαμε να κάνουν μια ευκαιρία εκεί στο τέλος αλλά δεχθήκαμε δυο γκολ! Απλά τους… δώσαμε δυο γκολ. Το πρώτο φυσικά αλλά και το δεύτερο που δεν ήταν καν ευκαιρία. Αλλά δεχθήκαμε δυο γκολ. Παλέψαμε για να κερδίσουμε, δεν ήμασταν στα καλύτερά μας. Η Πάφος προσπάθησε πολύ, έκανε τα πάντα να σκοτώσει το παιχνίδι και πήγε πολύ καλά. Εμείς δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση και δυστυχώς δεν κερδίσαμε. Κατά την γνώμη μου χάσαμε δυο βαθμούς σήμερα».

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Αρτυματά: 

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς γιατί ήταν και το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Κάναμε ότι μπορούσαμε. Παλέψαμε σκληρά μέχρι το τέλος, δεν ήρθε το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε. Πιστεύω δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι σε κάποιες φάσεις. Έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Κάποια μικρά λάθη μας στοίχισαν ».

Για το γεγονός ότι έπαιξε δεξιά στην άμυνα:

«Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά παίζω δεξί μπακ. Η θέση μου είναι στόπερ. Ήταν κάτι νέο. Νομίζω ότι τα πήγα καλά».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα