Επιβλητική εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ (βίντεο)

Επιβλητική εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ (βίντεο)

Με εξαιρετικό τρόπο έκλεισε το 2018 η ομάδα μας, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της ΑΕΛ με 3-0 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Δύο γκολ πέτυχε ο Ντούρις, ένα ο Μικελτάντζε.

Εικόνα αγώνα:

Δεν μπήκε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο παιχνίδι η ομάδα μας, με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στην ΑΕΛ να πιέσει και να γίνει επικίνδυνη στα πρώτα στάδια του αγώνα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να σκοράρει στις φάσεις που δημιούργησε.

Αντιθέτως, το σύνολο του Γιούργκεν Στρέπελ ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό, καθώς σε μια από τις πρώτες ευκαιρίες στο παιχνίδι βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα ο Ράγιος βρήκε με ωραία μπαλιά τον Ντούρις μέσα στην περιοχή, με τον δεύτερο να πλασάρει ιδανικά για να κάνει το 1-0. Οι γηπεδούχοι έψαξαν με διάφορους τρόπους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους χωρίς ωστόσο επιτυχία.

Με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο παρουσιάστηκε στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας, καθώς επέβαλε τον ρυθμό της και δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της. Τελικά το 2-0 ήρθε στο 57ο λεπτό, με τον Μπέκα Μικελτάντζε να κλέβει μια παράλληλη μπαλιά κοντά στην περιοχή της ΑΕΛ και με πλασέ να νικάει σε τετ-α-τετ τον Βοϊζίνια.

Διαστάσεις θριάμβου πήρε η νίκη της ομάδας μας, όταν ο Μικελτάντζε πέρασε όποιο βρήκε μπροστά του, έδωσε πάσα στον Κοφί και ακολούθως ο Γάλλος ποδοσφαιριστής πέρασε τη μπάλα στο Ντούρις, ο οποίος από κοντά πέρασε τη μπάλα πάνω από τον επερχόμενο Βοϊζίνια για το 3-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:

49068181_2422350181125592_5366501240521883648_o

Βάρκιτς, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Στρούνα, Κοφί, Ράγιος, Κάτσαρ (Οικονομίδης 75′), Μπέκα (Φ. Κυριάκου 89΄), Ντούρις, Κατσαράβα (Μπεσάτ 64′)

Κίτρινες:  Κάτσαρ, Πράνιτς (3η)

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέπελ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος από το αποτέλεσμα και τον τρόπο που κέρδισε η ομάδα μου κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Φτιάξαμε πολλές φάσεις. Στο ημίχρονο τους είπα ότι ήμασταν κάπως φοβισμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, πετύχαμε τρία όμορφα γκολ και δεν απειληθήκαμε. Έχουμε κάποιο χρόνο να ξεκουραστούμε. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πρέπει να δουλέψουμε για να ανέβουμε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ειδικά στους οπαδούς μας».

Οι δηλώσεις του Μίχαλ Ντούρις:

«Παίξαμε και καταφέραμε αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής. Τα γκολ είναι ένα ωραίο δώρο στον κόσμο για τα Χριστούγεννα. Το σημαντικό είναι που πήραμε τους βαθμούς. Τώρα θα ξεκουραστούμε λίγες μέρες και θα επανέλθουμε για τη νέα χρονιά».

Για το πως βλέπει τη συνέχεια:

«Αν είμαστε καλά τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Σχετικά Νέα