Επώδυνη εντός έδρας ισοπαλία (βίντεο)

Επώδυνη εντός έδρας ισοπαλία (βίντεο)

Στη «λευκή» ισοπαλία με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινη έμεινε η ομάδα μας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, χάνοντας έτσι μια πολύ καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τους υπόλοιπους αγώνες.

Εικόνα αγώνα:

Χωρίς τον απαιτούμενο ρυθμό, την ένταση και τη ταχύτητα που χρειαζόταν ένα τέτοιο παιχνίδι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Ανόρθωση, με αποτέλεσμα στη πορεία του χρόνου η Αλκή να ξεθαρρέψει και να πιστέψει πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι θετικό από τον αγώνα. Ο Ράγιος ήταν αυτός που με μακρινά σουτ δοκίμασε να απειλήσει την εστία του Πάρντο χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, με τη κορυφαία ωστόσο φάση του αγώνα στο πρώτο μέρος να χάνεται από το Ντούρις, όταν ο Σλοβάκος επιθετικός μπήκε στη περιοχή από τα δεξιά, το πλασέ του όμως σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας και ακολούθως η μπάλα έφυγε έξω. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Κάπως βελτιωμένο παρουσιάστηκε το σύνολο του Γιούργκεν Στρέπελ στο δεύτερο μέρος, με το Ντούρις στο 52ο λεπτό να χάνει την ευκαιρία του παιχνιδιού, όταν βρέθηκε φάτσα με τον Πάρντο, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν πολύ δυνατό με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει πάνω από την εστία του Κυπροποιημένου τερματοφύλακα. Πολύ καλή ευκαιρία χάθηκε τέσσερα λεπτά αργότερα, με τη κεφαλιά του Ζοάο Βίκτορ από πολύ κοντά να καταλήγει ελάχιστα έξω από την εστία του Πάρντο.

Όσο το τέρμα δεν ερχόταν, η ψυχολογία των φιλοξενουμένων και η πίστη τους για θετικό αποτέλεσμα ανέβαινε, την ίδια στιγμή που στην δική μας πλευρά έλειπε το καθαρό μυαλό και η ψυχραιμία που θα μας έδινε τη νίκη. Η προσπάθεια για ένα γκολ που θα μας χάριζε τους τρεις βαθμούς συνεχίστηκε μέχρι και το τελευταίο λεπτό, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πως ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας: 

49647108_2443102865716990_7887988493173915648_o

Βάρκιτς, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Μπεσάτ, Στρούνα, Κοφί, Ράγιος, Βίκτορ, Μπέκα(Εγγλέζου 61′,) Ντούρις, Κατσαράβα(Σισέ 70′)

Κίτρινες: Σισέ, Στρούνα

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέπελ: 

«Ήταν ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Κρατούσαμε την μπάλα σε όλο το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος το τρανζίσιον από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο ήταν αρκετά αργό και ήθελα να το αλλάξω. Στο β’ μέρος ήμασταν βελτιωμένοι, είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ. Ήταν και ο αντίπαλος γκολκίπερ εξαιρετικός σήμερα. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να τα έχουμε με τους εαυτούς μας. Στο β’ μέρος είδα αρκετά από τα πράγματα που ζήτησα. Παίρνουμε έναν βαθμό με ένα αποτέλεσμα που δεν μας αφήνει ικανοποιημένους».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα