Νικηφόρο πέρασμα από το «Αμμόχωστος» (βίντεο)

Νικηφόρο πέρασμα από το «Αμμόχωστος» (βίντεο)

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ομάδας από το Στάδιο Αμμόχωστος το βράδυ του Σαββάτου, επικρατώντας της Νέας Σαλαμίνας με 2-0, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Σκόρερ για την Ανόρθωση χρίστηκαν οι Εγγλέζου και Σίλντενφελντ.

Εικόνα αγώνα:

Κάπως πιο ορεξάτα μπήκαν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι, ψάχνοντας το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ, ωστόσο οι ευκαιρίες που βρήκαν δεν ήταν αρκετές για να πετύχουν το στόχο τους. Από την άλλη, η Ανόρθωση στο 28ο λεπτό κατάφερε να έχει την ουσία, με τον Εγγλέζου να δοκιμάζει το πόδι του έξω από την περιοχή, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ και δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα μας.

Το δεύτερο γκολ ήρθε μετά από 10 λεπτά και την εκτέλεση κόρνερ του Ντάνιελ Πράνιτς, με τον Σίλντενφελντ να κερδίζει στον αέρα όλους τους αντιπάλους και με κεφαλιά να κάνει το 2-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο β’ ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα κράτησε μπάλα και προσπάθησε να μειώσει το σκορ, ωστόσο η διαχείριση που έγινε από την πλευρά μας ήταν πολύ καλή και πλην μιας στημένης φάσης, η εστία του Δημητρίου δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, με την ομάδα μας στο τέλος της ημέρας να παίρνει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Πως ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας:

51508130_2497661973594412_4035874836977811456_o

Δημητρίου, Σίλντενφελντ, Αρτυματά, Βίκτορ, Ιωάννου (Στρούνα 59΄), Κοφί, Εγγλέζου, Πράνιτς (Ράγιος 77΄), Μπέκα, Ντούρις, Στεφανέλι (Ντουγκλάο 70′)

Κίτρινες: Ιωάννου, Βίκτορ (6η)

Κόκκινη:

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέπελ:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θεωρώ αξίζαμε την νίκη».

Οι δηλώσεις του Νικόλα Εγγλέζου:

«Ήταν αρκετά δύσκολο παιχνίδι για διάφορους λόγους. Έπρεπε να κερδίσουμε την Νέα Σαλαμίνα και την ψυχολογία, έγιναν πολλά που δεν θέλω να συζητήσω. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον αντιπρόεδρο μας, του αξίζει η νίκη. Ευχόμαστε να είναι δυνατός. Δείξαμε ξανά ποιοι είμαστε. Όταν λένε ότι αυτή η ομάδα δεν είναι καλή, δείχνουμε μέσα στο γήπεδο ποιοι είμαστε.

Παιχνίδι με παιχνίδι είμαι καλύτερος, νιώθω καλύτερα, πρέπει να συνεχίσουμε».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Σχετικά Νέα