Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Το ψηλό περήφανο δένδρο, που πρεσβεύει αγέρωχο σε όλες τις φωτογραφίες του ανατολικού τμήματος της οδου Δημοκρατίας, στη συμβολή με την Φραγκλίνου Ρούσβλελτ, χαμηλώνει τα κλωνάρια του στο έδαφος.

Τα φώτα της πλατείας σβήνουν. Σιγή, γεμάτη θύμησες χαρμόσυνων στιγμών που επισφράγιζαν όχι μόνο την καθημερινότητα της πόλης αλλά και τις επίσημες, ιδιαίτερες, εορταστικές στιγμές. Τα χρόνια καρτερίας πολλά.

Η οπτασία της Δέσποινας του επιβλητικού σπιτιού, επιστρέφει με το παγερό αεράκι για το τελευταίο της αντίο στην εστία της πριν την τελική της αναχώρηση για το μακρινό της ταξίδι στην αιωνιότητα. Πλήρης ημερών, σε ηλικία 94 ετών, η ερίτιμος Αμμοχωστιανή Ρίκα Γαλανού, το γένος Παντελίδη, ανεβαίνει στα ουράνια συνοδευόμενη από την ευγνωμοσύνη όλων όσων με τόση διακριτικότητα και φιλανθρωπία ευεργέτησε, την αγάπη και εκτίμηση της οικογένειας της, το στερνό αντίο αγαπημένων φίλων, όλων εμάς των Αμμοχωστιανών, που σεμνά υποκλινόμαστε στο πέρασμα της.

Αιωνία ας είναι η μνήμη της και φιλόξενο το χώμα που θα την σκεπάσει.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και αγαπημένους φίλους.Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, στίς 11.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοσμά του Αιτωλού, στην Σφαλαγγιώτισσα.

Θα προηγηθούν συλλυπητήρια στους οικείους από τις 11.00 – 11.30 π.μ.
Εισφορές εις μνήμη, στον Φιλόπτωχο Σύλλογο Αμμοχώστου.

Σχετικά Νέα