Ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Αιδώς Αργείοι

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της στον κόσμο της ομάδας για τη συγκινητική του ανταπόκριση και βοήθεια στο οικονομικό κάλεσμα που του έγινε, καθώς με τις μέχρι στιγμής εισφορές, μαζεύτηκε ένα ποσό ικανό για να καλυφθούν πολλές από τις άμεσες υποχρεώσεις που εμπίπτουν στα κριτήρια Μαρτίου.

Βεβαίως ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον μεγάλο μας χορηγό Cablenet, για την πολύτιμη και άμεση βοήθεια. Η Cablenet ήδη δήλωσε και δηλώνει παρούσα στο πλευρό της ομάδας μας, ασχέτως του γεγονότος ότι συμβατικά η μεταξύ μας συνεργασία θα τύχει εφαρμογής από την επόμενη σεζόν 2019-2020.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο υποσχόμαστε πως η διαχείριση των οικονομικών καταστάσεων και η προσπάθεια επίλυσης του οποιοδήποτε ζητήματος που υπάρχει ή θα προκύψει θα συνεχιστεί με διαφάνεια, σε μια συνεργασία ανάμεσα στην Εταιρεία και τον Σύλλογο.

Αυτή η συμπαράσταση επιθυμούμε να διατηρηθεί στον ίδιο βαθμό και είμαστε βέβαιοι πως έχοντας στο πλευρό μας το μεγάλο κόσμο της Μεγάλης Κυρίας θα μπορέσουμε να βρούμε τις λύσεις και τους τρόπους για να ξεπεράσουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, βγαίνοντας πιο δυνατοί και ακόμη πιο ενωμένοι από αυτή την κατάσταση.

Ακολουθούν οι τρόποι μέσα από τους οποίους μπορεί κάποιος να συνεισφέρει οικονομικά στην ομάδα μας:

Μέσω αγοράς Πασχαλινού Λαχνού αξίας 10 ευρώ από τα κατά τόπους σημεία πώλησης.

Μέσω της JCC: (https://www.jccsmart.com/e-bill/invoices/918/pay)

Συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση για αγορά μετοχών και παραδίδοντας την σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της εταιρείας:

1. Για φυσικό πρόσωπο: (https://anorthosisfc.com.cy/profil/diikisi/entipa/etisi-gia-engrafi-ke-parachorisi-metochon-fisiko-prosopo/)

2. Για νομικό πρόσωπο: (https://anorthosisfc.com.cy/profil/diikisi/entipa/etisi-gia-engrafi-ke-parachorisi-metochon-nomiko-prosopo/)

Μέσω αγοράς προϊόντων από την Μπουτίκ και το Anostore.com

Σχετικά Νέα