«

»

Εορτάστηκαν με λαμπρότητα οι Εθνικές Εορτές (φωτογραφίες)

eortethnepet

Εορτάστηκαν με λαμπρότητα απόψε οι Εθνικές Εορτές της 25ης Μαρτίου 1821 και 1ης Απριλίου 1955, στο χώρο του Σωματείου «Ποσειδώνας» στην Λάρνακα, μιας εκδήλωσης που διοργανώθηκε από κοινού από την Ανόρθωση, την Ένωση Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-59 και το Προσφυγικό Σωματείο «Ποσειδώνας».

Το έναυσμα της εκδήλωσης δόθηκε με καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Σωματείου «Ποσειδών» κύριο Νίκο Γεωργίου.

Τον λόγο για ένα σύντομο χαιρετισμό πήρε ο Μιχάλης Βασιλείου, μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού της Ανόρθωσης και εκτελεστικός σύμβουλος του Δ.Σ., για να ακολουθήσει στη συνέχεια ο χαιρετισμός του προέδρου του Σωματείου της Ανόρθωσης κύριου Λοΐζου Λοΐζου.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε και η στιγμή της ομιλίας του κ. Χαρίτων Ιάσονος, εκ μέρους της Ένωσης Αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α 1955-59.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κος Πέτρος Δημητρίου. Στην ομιλία του ο Διευθυντής Γραφείου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, εξήρε τις θυσίες των αγωνιστών της Επανάστασης του 1821 και του Απελευθερωτικού Αγώνα του 1955-59, υπογραμμίζοντας παράλληλα την σημασία του να τις θυμόμαστε αλλά και να τιμούμε αναλόγως.

Ακολούθησαν αναγνώσματα και εθνικά, πατριωτικά τραγούδια από την χορωδία του Σωματείου μας αλλά και παραδοσιακοί χοροί από τον χορευτικό όμιλο του Συλλόγου.

Invalid Displayed Gallery

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someonePrint this page