Πλέι οφ (2η αγωνιστική): Η βαθμολογία και τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών μας

Πλέι οφ (2η αγωνιστική): Η βαθμολογία και τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών μας

Χωρίς νίκη έμεινε η ομάδα μας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη φάση των πλέι οφ του Β΄ γκρουπ, καθώς συμβιβάστηκε εντός έδρας στο 1-1 με την ΕΝΠ.

Ο Βίκτορ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό, με τον Ζάρατε να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο β’ ημίχρονο χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες από την ομάδα μας για να γίνει το 2-1, με καμιά ωστόσο από αυτές να μετατρέπεται σε τέρμα, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει όπως διαμορφώθηκε από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας: 

53891053_2544020795625196_7915290625317011456_o

Δημητρίου, Σίλντενφελντ, Βίκτορ, Στρούνα, Μπεσάτ, Κοφί, Εγγλέζου (Μπουφ 45′), Πράνιτς(Ιωάννου 65′), Ράγιος (Λαβόρδε 45′), Ντούρις, Κατσαράβα

Οι δηλώσεις του Μπουφ:

«Δεν είναι και το καλύτερο αποτέλεσμα. Είχαμε και το δοκάρι με τον Ντούρις. Ήμασταν καλύτεροι στα τελευταία 30 λεπτά. Πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια».

Για το κίνητρο τους σε αυτούς τους αγώνες:

«Είμαστε επαγγελματίες. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση αλλά αν δεν έχεις κίνητρο στο ποδόσφαιρο καλύτερα είναι να σταματάς».

Οι δηλώσεις του Στρέπελ:

«Καλησπέρα. Για μας η κατάσταση είναι πολύ σκληρή. Θέλουμε να κερδίζουμε αλλά είναι δύσκολο να το κάνουμε. Δεν ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις αν και είχαμε ευκαιρίες. Είμαστε σε μια άσχημη φάση. Αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να κερδίζουμε. Παρά να μας κριτικάρουν οι οπαδοί μας, καλύτερα να μας στηρίζουν».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μετά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του Β’ γκρουπ:

vatmagwn

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών μας:

statpleiof statpleiof1 statpleiof2

Σχετικά Νέα