Τιμητική εκδήλωση για τον Χρίστο Γεράνη

Τιμητική εκδήλωση για τον Χρίστο Γεράνη

Πριν από την έναρξη του εντός έδρας αγώνα με την Αλκή (01/04, 19:00), η Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ θα τιμήσει το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ομάδας μας επί σειρά ετών, κ. Χρίστο Γεράνη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 ακριβώς, εντός του αγωνιστικού χώρου και προτρέπονται οι φίλοι της ομάδας μας να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ως ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού προς το πρόσωπο του.

Ο κ. Γεράνης ενεπλάκη με τα διοικητικά της Ανόρθωσης ως ενεργό μέλος για πρώτη φορά το 2006-07 επί Προεδρίας του κ. Ανδρέα Παντελή, παραμένοντας μέχρι το 2008.

Το 2010 όταν την προεδρία ανέλαβε ο κ. Κυριάκος Κούσιος, ο κ. Γεράνης υπηρέτησε την ομάδα μας από την θέση του αναπληρωτή προέδρου ενώ το 2010-11 υπό την προεδρία του κ. Κίκη Κωνσταντίνου υπήρξε και πάλι ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Στη θέση του αναπληρωτή προέδρου ανέλαβε και το 2011-12 όταν στον προεδρικό θώκο βρέθηκε ο κ. Σάββας Κάκος, παραμένοντας μέχρι και το 2013.

geranis1

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2007 μέχρι και το 2014 υπηρέτησε ανελλιπώς την Ανόρθωση ως υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας μας.

Όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα, ο κ. Χρίστος Γεράνης παραμένει στις επάλξεις, πιστός στρατιώτης και πάντοτε δίπλα στην ομάδα μας, έτοιμος να βοηθήσει όποτε καταστεί ανάγκη ή του ζητηθεί.

Σχετικά Νέα