Κλιμάκιο Αμμοχώστου: Πρωταθλήτρια U13 Eagles η Ανόρθωση

Κλιμάκιο Αμμοχώστου: Πρωταθλήτρια U13 Eagles η Ανόρθωση

Με το τρόπαιο επέστρεψε στην επαρχία Αμμοχώστου η Ανόρθωση, καθώς κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τίτλο (αήττητη), επικρατώντας της Ομόνοιας (Κλιμάκιο Λεμεσού) με 1-0, με τον Πέτρο Πασχάλη να είναι ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος που επιτεύχθηκε.

Ο μεγάλος τελικός έγινε στο Στάδιο «Κερύνεια-Επιστροφή» στην παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων. Το γεγονός πως αυτός ο τίτλος ήρθε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποτελεί μεγάλη επιτυχία.

Συγχαρητήρια λοιπόν αξίζουν τόσο στους προπονητές Νικολάκη Νικολάου και Βασίλη Παπαθανασίου όσο και στους ποδοσφαιριστές μας. Θα ήταν παράλειψη βεβαίως να μην δώσουμε συγχαρητήρια και στην Ομόνοια,  η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό τόσο στη φετινή διοργάνωση όσο και την προηγούμενη. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και για την κίνηση fair play, καθώς δημιούργησαν διάδρομο για να περάσουν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης την ίδια στιγμή που τους χειροκροτούσαν.

Ιδιαίτερα ανατριχιαστική ήταν και η στιγμή της απονομής καθώς ακουγόταν το τραγούδι-ύμνος «Χώμα που περπάτησα, γη που νοσταλγώ…»

Σχετικά Νέα