Πλέι οφ (8η αγωνιστική) Εντός έδρας ισοπαλία με την Πάφο FC (βίντεο)

Πλέι οφ (8η αγωνιστική) Εντός έδρας ισοπαλία με την Πάφο FC (βίντεο)

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η ομάδα μας στον αγώνα με αντίπαλο την Πάφο FC στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ, διατηρώντας την πρωτιά της στο β’ γκρουπ.

Εικόνα αγώνα:

Με διάθεση από τα πρώτα στάδια του αγώνα μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα μας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και να φτιάχνουμε αρκετές επικίνδυνες προϋποθέσεις αλλά και φάσεις μπροστά από την εστία των φιλοξενουμένων. Πότε η αστοχία και πότε οι καίριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα της Πάφου, κρατούσαν το 0-0 μέχρι και το 26ο λεπτό, σημείο στο οποίο ο Στεφανέλι κέρδισε πέναλτι για την ομάδα μας. Ο Πράνιτς ανέλαβε την εκτέλεση και από τα έντεκα βήματα δεν λάθεψε, κάνοντας το 1-0.

Η Πάφος έψαξε την αντίδραση για να πετύχει κάποιο γκολ, κάτι που κατάφερε στο 44ο λεπτό, με τον Νέμετς να σκοράρει ένα εντυπωσιακό γκολ έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Το 1-1 ήταν και το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Πιο χαμηλός ήταν ο ρυθμός στο β’ ημίχρονο, με τους ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Στρέπελ να είναι αυτοί που και πάλι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ. Ενδεικτικό άλλωστε αποτελεί και το γεγονός πως ένα δυνατό σουτ του Ράγιος έξω από την περιοχή στο 57ο λεπτό κατέληξε στο δοκάρι του Πέτρου. Η πίεση από πλευράς Ανόρθωσης συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταστεί εφικτό να επιτευχθεί και δεύτερο γκολ, με το σκορ να παραμένει όπως διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

*Επίσημο ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα πραγματοποίησε ο Νικόλας Παναγιώτου

**Επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης, περνώντας ως αλλαγή πραγματοποίησε ο Γεωργαλλίδης

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:

59508076_2633609193333022_1800594012973826048_o

Δημητρίου, Κοφί, Σίλντενφελντ, Μπεσσάτ, Ράγιος(89′ Γεωργαλλίδης), Ντούρις, Ζοάο Βίκτορ, Πράνιτς, Παναγιώτου(59′ Οικονομίδης), Ιωάννου, Στεφανέλι.

Κίτρινες: –

Οι δηλώσεις του Βίκτορ:

«Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα και στόχος είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Σεβόμαστε τον σύλλογο και τους εαυτούς μας. Δεν ξεχωρίζουμε αντιπάλους. Η Πάφος είναι καλή ομάδα και το ξέρουμε αυτό. Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση . Σίγουρα θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι και να πετυχαίναμε περισσότερα γκολ στο πρώτο μέρος».

Για τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να επιστρέφει στην Ισπανία είπε:

«Όλοι ξέρουν ότι έχω συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Είναι λογικό τέτοια περίοδο, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα να υπάρχουν φήμες για το μέλλον του κάθε ποδοσφαιριστή αφού οι ομάδες ενδιαφέρονται για μεταγραφές.  Δεν έχω κάτι να πω γι’ αυτό. Είμαι χαρούμενος εδώ. Θέλω να παραμείνω.  Ελπίζω η επόμενη χρονιά να είναι πολύ καλύτερη. Ευχαριστώ για την στήριξη σε αυτή την δύσκολη χρονιά.  Ξέρουμε τι ομάδα είναι Ανόρθωση».
Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Στρέπελ:

«Ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα (από την Πάφο), τους τα επιστρέφω. Η αλήθεια είναι ότι και στην Πάφο έγινε πάρα πολύ καλή και σπουδαία δουλειά. Για εμάς ήταν η ίδια ιστορία, όπως πάντα. Κληθήκαμε να αγωνιστούμε με μόλις 12 ποδοσφαιριστές. Είχαμε σε κάποιο σημείο δύο 18χρονους στην ενδεκάδα, μπήκε και ο 16χρονος Γεωργαλλίδης ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά. Θεωρώ ότι τους ανήκει το μέλλον και είναι σημαντικό για την Ανόρθωση να τους αξιοποιήσει».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Η βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί μετά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

vathmbgkroup

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών μας:

statpaiktwn statpaiktwn1 statpaiktwn2

Σχετικά Νέα