Πασχαλινό μήνυμα Προέδρου

Φίλες και Φίλοι Ανορθωσιάτες,

επικοινωνώ μαζί σας επ’ ευκαιρία της μεγαλύτερης εορτής του Χριστιανισμού, της Ανάστασης.

Σε μια συγκυρία δύσκολη για ολόκληρο τον πλανήτη, όπου η πανδημία μας έχει αποστερήσει τους αγαπημένους μας, τα ποδοσφαιρικά μας σαββατοκύριακα, την καθημερινότητα και την ρουτίνα μας, καλούμαστε όλοι να κάνουμε ο καθένας τον προσωπικό του αγώνα επιβίωσης αλλά και τον συλλογικό αγώνα διάσωσης της πατρίδας μας.

Όπως το δράμα του Κυρίου έφτασε στην κορύφωση με τη Σταύρωση και ακολούθησε η Ανάσταση, με τον ίδιο τρόπο θα ξεπεράσουμε τη σημερινή κρίση.  Εύχομαι και είμαι βέβαιος ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους, ακόμη πιο ανθρώπινους, αλληλέγγυους και δυνατούς.

Η ίδια ελπίδα, πίστη και προσμονή ισχύει και για την κατοχή της πατρίδας μας. Με τον τερματισμό των συνεπειών της βάρβαρης εισβολής του 1974 και την απελευθέρωση από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

Σε κάθε περίπτωση η Ανόρθωσις, που δίνει κι αυτή τις δικές της μάχες, θα είναι παρούσα στους αγώνες του λαού μας, όπως κάνει για 109 τώρα χρόνια.  Δίπλα στον άνθρωπο που μάχεται να επιβιώσει και στην πρώτη γραμμή του αγώνα για απελευθέρωση και επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες.

Ευτύχημα, σε αυτούς τους αγώνες η Ανόρθωσις να έχει τη βοήθεια και συμπαράσταση του υπέροχου κόσμου της, τον οποίο θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω για την αγάπη και συμπαράσταση με την οποία μας περιβάλλει.

Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και να είναι το τελευταίο που γιορτάζουμε στην προσφυγιά.

Σχετικά Νέα