Υπενθύμιση για την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας

Ανακοίνωση Δ.Σ. Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Υπενθυμίζεται στους Μέτοχους της Εταιρείας ότι την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, στις 17:30., στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  1. Οικονομικές Καταστάσεις

Παρουσίαση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας για την περίοδο από 01/01/19 μέχρι και την 31/12/19 μαζί με την Έκθεση των Ελεγκτών της Εταιρείας.

 

  1. Επαναδιορισμός Ελεγκτών

 

Επαναδιορισμός Ελεγκτών της Εταιρείας και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για καθορισμό της αμοιβής τους.

 

  1. Επανεκλογή Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

 

  1. Τροποποίηση του Καταστατικού Εγγράφου της Εταιρείας

Θα προταθεί η υιοθέτηση Ειδικού Ψηφίσματος για την τροποποίηση του Καταστατικού Εγγράφου της Εταιρείας με τρόπο ώστε να επιτρέπεται όπως η επίδοση ειδοποίησης για Γενική Συνέλευση της Εταιρείας γίνεται μέσω ανακοίνωσης της Εταιρείας στην ιστοσελίδα της. Περαιτέρω θα τροποποιηθεί το Καταστατικό με τρόπο ώστε να επιτρέπεται η αλλαγή του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας.

 

  1. Οποιαδήποτε άλλα θέματα που μπορούν να εξεταστούν σε Ετήσια Γενική Συνέλευση

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 

  1. Κανένας Μέτοχος δεν θα δικαιούται να ψηφίζει σε γενική συνέλευση εκτός εάν όλες οι κλήσεις και όλα τα ποσά που έχουν καταστεί πληρωτέα από αυτόν σε σχέση με μετοχές που κατέχει στην Εταιρεία έχουν πληρωθεί.

 

  1. Κάθε μέτοχος δικαιούται να διορίζει ένα ή περισσότερους αντιπροσώπους με πληρεξούσιο έγγραφο ή έγγραφο διορισμού αντιπροσώπου το οποίο θα πρέπει να υπογράφεται από τον μέτοχο που προβαίνει σε διορισμό και σε περίπτωση που το ο μέτοχος είναι νομικό πρόσωπο με την τοποθέτηση της σφραγίδας του. Ο αντιπρόσωπος δεν είναι ανάγκη να είναι μέλος της Εταιρείας.

Σχετικά Νέα